Konsert

MOPDTK (Mostly other people do the killing)

Peter Evans - trompet
John Irabagon- saksofon,
Moppa Elliott - bass
Kevin Shea - drums

 

I 2010 slo Mostly other people do the killing knock-out på Nattjazzpublikummet. Med ei intenst anarkistisk, men samstundes gjenkjenneleg tilnærming til jazzhistoria er terrorist-be-bop-überjazzensemblet kjend for både humor og stort hjarte for musikkarven.

Dørene åpner kl. 21.00.
Konsertstart kl. 22.00.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.