Konsert

HEDVIG MOLLESTAD TRIO

Fredag 17. februar presenterer Bergen Jazzforum powerjazz i trioformat: Hedvig Mollestad trio

Hedvig Mollestad - Gitar vokal
Ellen Brekken - Bass
Ivar Loe Bjørnstad - Trommer

Hedvig Mollestad Trio speler i hovudsak eigenkomponert materiale, flankert av musikk frå jazzhistorien med ein eigen twist. Sjangersjongleringa tar bandet innom progrock frå 70-talet i tillegg til element av friare improvisasjon.

Hedvig Mollestad fekk prisen for Årets Jazztalent under
Moldejazz i 2009 og danna denne trioen som eit resultat av dette.

Klassekampen skreiv: "Til dømes var det mykje artigare å høyra elgitaristen Hedvig Mollestad Thomassen fra Ålesund gje jernet i debutkonserten med sin eigen dyktige trio enn å høyra Jeff Beck gjennomføra ein rutinejobb."

Hør trioen på Soundcloud http://soundcloud.com/hedvigmollestadtrio

Les artikkel i Dagbladet her

Dørene åpner kl. 21.00.
Konsertstart kl. 22.00.

Forsalg Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.