Konsert

BAJAZZ MED GUMBO

Kåre Nymark - Trompet
Even Skatrud Andersen - trombone
David Gald - Tuba
Kenneth Ekornes - trommer

Gumbo har tatt namn etter betasuppa frå New Orleans som er ei suppe med mange ingredienser. Slik er også musikken til Gumbo, og her møter New Orleans-tradisjonen karibisk musikk, gospel, parademusikk og funk, i ei blanding av humor og overraskingar.

Gumbo har holdt over 700 konserter. I tillegg til å vera eit forrykande liveband, er alle musikarane også ettertrakta pedagogar, som over åra har holdt workshops for over ti tusen unge musikarar.

NB: Dørene åpner kl. 13.00. Konsertstart kl. 14.00.
Billettsalg ved inngangen, kr 50.

NB: Det er begrenset parkering ved USF pga byggearbeider. Det er greiest å parkere i sentrum og gå/sykle/danse/løpe til konsertstedet :)

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.