Konsert

TRONDHEIM JAZZORKESTER - SIDEWALK COMEDY

Ensembelet er mellom dei viktigaste og mest kreative i Noreg, og samlar dei fremste jazzprofilane vi har i landet. Gjennom åra har dei samarbeida tett med verdsstjerner som Chick Corea og Pat Metheny, men også skapt ein stad for norske musikarar til å skrive for større band. Kreativitet, humor og telepatisk samspel!

Ensembelet er mellom dei viktigaste og mest kreative i Noreg, og samlar dei fremste jazzprofilane vi har i landet. Gjennom åra har dei samarbeida tett med verdsstjerner som Chick Corea og Pat Metheny, men også skapt ein stad for norske musikarar til å skrive for større band. Kreativitet, humor og telepatisk samspel!

I dette prosjektet, som vart fremførd på Vossajazz 2011 til ellevill jubel, foregår alt heilt akkustisk og ikkje nødvendigvis berre fra scena. Det er drivande swing og kreativ samrøyrsle i alle ledd. Ei unik oppleving for både øyre og auge.

Kirsti Huke - vokal
Martin Küchen - sax
Rolf Erik Nystrøm - sax
Eirik Hegdal - sax
Øyvind Brække - trombone
Maria Kannegaard - piano
Matthias Ståhl - vibrafon
Ole Morten Vågan - bass
Tor Haugerud - trommer
Bengt Carling/Kerstin Lindgren - performance
Marianne Thallaug Wedset - lysdesign

Billettar i forsalg Billettservice.no, bruk linken til venstre.

Kr 200 ordinær
Kr 170 BT-kort
Kr 140 medlemmar i Bergen Jazzforum

Åpne dører frå kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.