Konsert

MEDESKI, MARTIN & WOOD

Her er bandet som gav orgeltrioen en uventet re-birth og makeover på begynnelsen av 90-tallet. John Medeski spiller hammondorgel og diverse, Billy Martin spiller trommer og Chris Wood spiller bass.

OBS OBS: Få gratisbilletter til konserten! To vinnere får to billetter hver - bare send mail til informasjon@usf.no innen lørdag kl. 12:00 og du er med i trekningen!

(Konserten er mandag 30. april).

Funky orgelbrus fra undergrunnen i New York

Kombinasjonen av hiphop-beats og jazzrytmikk med det fete universet av orgellyd oppå fikk etterhvert et stort publikum. Det helt store gjennombruddet kom via samarbeidet med gitaristen John Scofield.

Etter snart 20 år er sampillet i trioen nesten telepatisk. Den 30. april på USF er det duket for rå og svingende funky orgeljazz - et must for de som blir nummen i knærne av B3-lyden..!

Medeski Martin & Wood
kan du høre på Myspace her .

Og på Youtube her.

John Medeski - hammondorgel, wurlitzer, clavinet, flygel etc
Billy Martin - trommer
Chris Wood - bass

Billetter i forsalg Billettservice.no. Bruk lenken til venstre på siden.

Kr 305 ordinær
Kr 275 BT-kort
Kr 240 medlemmer i Bergen Jazzforum

Konsertstart kl. 22:00
Dørene åpner kl. 21:00.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.