Film

FILM: LIFE AFTER THE FALL - FRA SERIEN MED ARABISK FILM

Al-Hayat Ba'ad al-Suqut. Regi: Kasim Abid, Irak/Storbrittania, 2008. Manus: Kasim Abid. Foto: Kasim Abid. Arabisk tale, engelske undertekster. Digibeta, farger, 1 t 40 min.

Life After the Fall
Denne prisbelønte dokumentaren beskriver på en nydelig måte regissøren Kasim Abids families liv etter den amerikanske invasjonen i Irak. Abid vender tilbake til hjemlandet etter 30 år i utlandet og tas gledesstrålende imot av sin familie, som alle ser fram mot en lysere framtid etter Saddam. På fire år opplever vi hvordan drømmene knuses og håpet forsvinner mens familien ser vold og lovløshet overta hverdagen i Bagdad. Kuler og bomber, kidnappinger og gassmangel, arbeidsløshet og militante grupper bidrar til å beskrive opplevelsen av stress og fortvilelse.

Regissøren beskriver kunstferdig dagliglivet i familien Abid mot et bakteppe av historiske hendelser som landets første frie valg og rettsaken mot Saddam Hussein.

Stiftelsen 3,14

Billetter selges ved inngangen.
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemskap

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.