Konsert

BAJAZZ: ELEFANTASI SPILLER DON CHERRY

Stein Urheim - gitar
Anders Bitustøyl - bass
Øyvind Skarbø - trommer

Sardinen USF, søndag 11.desember kl 14:00

Gjengen bak ELEFANTASI er velkjent og velrennomert i det lokale musikklivet, så vel som det internasjonale. De har medvirket i konstellasjoner som Mari & Stein, Karin Park, 1982 og BMX. Sammen skal trioen ved hjelp av et mikroskop (!) og sine respektive instrumenter presentere sine barnslige versjoner og tolkninger av Don Cherry.

Dørene åpner kl. 13:00.
Konsertstart kl. 14:00.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.