Foredrag

AKADEMIET CINEMATEKET: KNUT VIKØR OM SITUASJONEN I DE ARABISKE LANDENE

Akademiet Cinemateket: Den arabiske våren

I forbindelse med Cinemateket i Bergen og Stiftelsen 3,14s samarbeid om å presentere filmprogrammet "Mapping Subjectivity" - kuratert av ArteEast i New York og tidligere presentert på MoMA i New York og Tate i London - har vi invitert professor i Midt-østen og det muslimske Afrikas historie ved Universitetet i Bergen Knut S. Vikør til å holde et 45 minutters foredrag. Under tittelen "Den arabiske våren" vil han gi oss en god allmenn oversikt over Midtøsten, bakgrunn og dagens situasjon.

Vikør har også erfaring fra sin tid som tidligere daglig leder for Senter for Midtøstenstudier ved UiB. Han har også publisert oversiktsbøker om islams og Midtøstens historie.

olep

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.