Kunst

PIKSEL: STREAMING EXPERIENCES

PIkselfestivalen skjer årlig i Bergen og er en viktig møteplass for kunstnere og utviklere som jobber digitalt med åpen kildekode. Piksel er delvis workshop og delvis festival med presentasjoner, kurs og formidling. Deltakerne og publikum kommer fra hele verden for å utveksle ideer og erfaringer og engasjere seg i diskusjonene rundt åpen kildekode. Piksel fokuserer på den digitale utviklingen som et demokratisk gode, og er opptatt av sammenhenen mellom kunst, politikk, teknologi og økonomi. Motsatsen er den kommersielle software-industrien som begrenser nyvunnet teknologisk kunnskap ved å hemmeligholde den, prislegge den og dermed gjøre den utilgjengelig for fri kunstnerisk bruk.

Pikselfestivalen ble først arrangert i 2003. Siden da har festivalen vokst og er nå en del av Pixelache Network og Eletronic art Festivals, www.pixelache.ac.

Les mer m Piksel på www.piksel.no

Kl. 14:00
STREAMING EXPERIENCES - Chrs Galarreta
Lecture about experiences using audio streaming techniques: audio/silence feedback on line between different places, transmission from the amazonian jungle, experimental audio practices on-line and social networks in South and Central America.

Se full programinformasjon på www.piksel.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.