Kunst

PIKSEL: DIN IS NOISE

DIN IS NOISE - S Jagannathan

* The fully open and patent free original technology in din, a Free software musical instrument exclusively for the GNU/Linux operating system.
* The almost unprecedented use of Bezier curves - the lingua franca of CAD & CG-visual effects industries - in computer sound & music for waveform generation & automation, FM & AM synthesis, key modulation, beat production, delays, loudness compression & drones.
* The use of an IRC bot - usually used to inflict harm on a target's compromised computer - to control the sound of a remote din.
* The use of Tcl language to extend din with scripts even during a live performance.http://dinisnoise.org
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.