Kunst

PIKSEL: CUBE COLA LAB

CUBE COLA LAB - KAYLE BRANDON

We propose to present a public cola lab, starting with the raw ingredients we would deliver a set-by-step presentation/performance on the processes, labour and techniques of making this open source recipe, commenting on expertise, transparency and the politics of production. The cube cola lab would invite open participation, and discussion, finally the lab would result in the tasting of the cola produced.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.