Kunst

PIKSE: ICECSTREAM - A NEW FREE SOFTWARE IN THE LIVE STREAMING WORLD

ICECSTREAM - a new free software in the live streaming world!
Julien Ottavi & Romain Papion

Presentasjon

Icestream is a free software for audio streaming. Icestream brings together an audio player / mixer (based on mplayer), an icecast server and Ice (a client to send audio signal to Icecast) in one intuitive GUI.by APO33 // GPL!!

http://sourceforge.net/projects/icestream/


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.