LANGÅPENT - KAIEN USF

Velkommen til årets siste langåpent hos kunstnerne og designerne torsdag 24 nov. på USF kaien.

 Her er det de spesielle julegavene som kan sikres.

Klær, smykker, keramikk og glass, vesker, interiører og tekstiler er til salgs i verkstedene langs kaien og i hovedhuset på USF.
Det er åpent fra kl. 10 om formiddagen til kl. 19 om kvelden.

Verkstedutsalgene byr på unike, håndlagde produkter med høy kvalitet.


Gro Aakenes Sævig - tekstiler og tøy

Anne Knutsen (Anne K.) - tekstiler og kunst

Aud Lavik - skinnvesker

Kristin Selboskar - smykker
Beda M. Johanson - glass

Sarah Reed - porselen og keramikk
Amalie Rosenquist - tøy og redesign

Elin Roti - tekstiler
Kjersti Øye - billedkunst
Lippa Dahlén - keramikk
Ole Henrik Kongsvik - fotografier
Siri Haaskjold - keramikk

Benytt sjansen til en handlerunde litt utenom det vanlige. Kafé Kippers har åpent og tilbyr deilig kaffe, noe i glasset og noe å bite i før eller etter shoppingen. Er det ønskelig å spise middag, er det lurt å reservere bord. Ring 55 30 40 80 for bordbestilling.

Om ettermiddagen er det parkeringsmuligheter på "baksiden" av USF-huset. Se etter skilt. Ellers er det en fin spasertur gjennom smitt og smau fra sentrum og ut til Verftet. Se etter oransje skilt og flagg for å finne veien. * Noen av utsalgene holder også åpent fredag 25. november kl 10-19 og lørdag 26. november kl 10-15.

* Keramiker Jack Raddatz skal flytte fra verkstedet sitt og selger kunst til veldig reduserte priser. Ta en titt innom han, der er det åpent til kl. 17. Verkstedet hans er ved inngang C, den delen av bygningen som vender mot USF-plassen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Gro Aakenes Sævig tlf 959 34 615.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.