Teater

MINI MIDI MAXI: SHORT STORIES

Thurak Theatre (Frankrike) presenterer denne familieforestillingen (barn fra 8 år). Varighet 60 minutter.

Gamle, slitne og brukte gjenstander, gravd opp fra glemte skuffer, får nye liv; loppemarkeder og skrothandlere er Turak Théâtres leverandører - her vil du oppleve poesi og humor på sitt beste!
En forestilling hvor bildene står alene uten dialog, og objektene får oss til å le og drømme. Ombord på et «måkefly» med umiddelbar avgang for Turakie! Tre korte historier med nyheter fra bebodde, besøkte, passerte, drømte eller oppdiktede øyer i havet.
Ettersom årene har gått, har man utviklet et kart over Turakie; et imaginært isolert land bebodd av merkelige, men rørende karakterer! Fjernet fra sin opprinnelige funksjon blir objektene og dukkene gitt liv i et enkelt, men poetisk teater.

Kontakt arrangør for ev. spørsmål om forestillinger. Tlf. 55 90 47 30 /
info@teatersenter.no

Mini Midi Maxi er en internasjonal teaterfestival for barn og unge.
Vestlandske Teatersenter er arrangør av festivalen, som er Norges eneste profesjonelle teaterfestival for barn og unge i Norge.

Vestlandske Teatersenter har som mål at at barn og unge skal tilbys et eksklusivt program som viser spennende, nyskapende og lekent teater av høy kvalitet både fra Norge og resten av verden. Det som presenteres skal både underholde, utfordre, inspirere, berike og stimulere til respekt og forståelse for verden rundt oss.
Festivalen vil finne sted på store og små scener i hele byen, og gjør teater tilgjengelig for alle; familier, barnehager, skoler, høyskoler, Den kulturelle skolesekken og andre interesserte oppkjøpere.
Det blir også workshops, faglige møter og sosiale sammenkomster.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.