Teater

MINI MIDI MAXI: GREENBOY - CONFESSIONS OF A SUPERHERO

In a dark city...where it always rains...he's still alive...and he's pissed off! He's green...and he's coming soon to a theater near you!

Kombinasjonen av levende skuespillere, dukker, tegneserier, data- spill, og green-screen-effekter lanserer Krash Kompagni et helt nytt visuelt univers på teaterscenen. Publikum kan velge enten å se fil- men, eller å se den bli til. Lys, lyd, skuespillere, dukker og kamera... et levende action-eventyr om en grønn tenåringssuperhelt!

Krash Kompagni er ledet av den prisbelønte regissør/designer Ed- ward LIoyd Pierce og skuespiller/ dukkespiller Peder Holm Johansen. "Krash" er per definisjon en dynamisk hendelse, hvor sammenstøt mellom to eller flere elementer resulterer i brå utveksling av energi. Krash Kompagni skaper med sin unike genrekollisjon en eksplosiv utveksling mellom forestillingen og publikum.

«Det er forestillinger som denne, der kan redde teatrets fremtid»
ANMELDERIET.DK

Fra 12 år +. Varighet 75 minutter.

Spørsmål om forestillingen rettes til Vestlandske Teatersenter tlf. 55 90 47 30 / info@teatersenter.no

Mini Midi Maxi er en internasjonal Teaterfestival for barn og unge.
Vestlandske Teatersenter er arrangør av festivalen, som er Norges eneste profesjonelle teaterfestival for barn og unge i Norge.

Vestlandske Teatersenter har som mål at at barn og unge skal tilbys et eksklusivt program som viser spennende, nyskapende og lekent teater av høy kvalitet både fra Norge og resten av verden. Det som presenteres skal både underholde, utfordre, inspirere, berike og stimulere til respekt og forståelse for verden rundt oss.
Festivalen vil finne sted på store og små scener i hele byen, og gjør teater tilgjengelig for alle; familier, barnehager, skoler, høyskoler, Den kulturelle skolesekken og andre interesserte oppkjøpere.
Det blir også workshops, faglige møter og sosiale sammenkomster.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.