Film

BIFF: NASJONALT DOKUMENTARSEMINAR

Arbeider du med dokumentarfilm, journalistikk, er du mediestudent eller medieforsker - eller bare interessert i forholdene for dybdejournalistikk og dokumentar? Tirsdag 18. og onsdag 19. oktober skal BIFF for fjerde år på rad arrangere et nasjonalt dokumentarseminar med internasjonale gjester.

Årets dokumentarseminar vil ta for seg flere sider av dokumentarfilmproduksjon, fra sosiale finansieringsmuligheter til gravende journalistikk, tekniske muligheter og nasjonale tendenser i innhold og uttrykk. Ta turen til BIFFs dokumentarseminar på Cinemateket USF for gode dokumentarfilmopplevelser og faglige diskusjoner.

Seminaret er åpent for alle filminteresserte. Pris inkluderer lunsj og invitasjon til åpningen av BIFF 19 oktober.

SE MER INFORMASJON PÅ BIFF SINE NETTSIDER HER.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.