Konsert

BERGEN JAZZFORUM: STEIN TORLEIF BJELLA

Stein Torleif Bjella - vokal, gitar
Kjartan Kristensen - dobro, gitar
H.P Gundersen - steelgitar, gitar
Marita Igelkjøn - piano, trekkspill
Erik Øen - bass

Solodebuten "Heidersmenn" i 2009 hausta applaus hjå kritikarar og publikum, og artisten fekk raskt merkelapp som dei "tause menns talsmann." Bjella pirkar i eige liv og i det han observerar rundt seg. Det være seg innegubbar, jordsjuke eller at kjærleiken er enklast når han er på avstand.

Sidan suksessen med Heidersmenn har ikkje tekstane blitt lystigare, om noko er kanskje melankolien enno meir framtredande med tristvakre viser av heilstøpt kaliber.

Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart kl. 22:00.

Billetter
kr 275
kr 210 (medlemmer i Bergen Jazzforum)

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.