Konsert

ANNA TERNHEIM NB: FLYTTET TIL RICKS

Onsdag 25. januar er Anna Ternheim og band klare for sin første konsert i Bergen siden hun trollbandt publikum på Nattjazzen for noen år tilbake. Nå, som dengang, på scenen i Sardinen på USF. NB: KONSERTEN ER FLYTTET TIL RICKS


Anna Ternheim har siden debuten i 2004 blitt skrytt opp i skyene for sine vakre toner. Hun har gitt ut tre album så langt. I slutten av oktober er hun klar med ny utgivelse, innspilt i Nashville.

Onsdag 25. januar er hun sammen med bandet sitt klar for sin første konsert i Bergen siden hun trollbandt publikum på Nattjazzen for noen år tilbake, som den gang vil konserten finne sted i Sardinen på USF.

Anna Ternheim er blitt omtalt som mer lavmælt enn Lykke Li, men mer «out there» enn Hello Saferide. Hun har uansett funnet sin velfortjente plass på den svenske indiepophimmelen.

Tematikken i låtene hennes kretser rundt klassiske terma som kjærlighet, forelskelse og savn. Bundet sammen av hennes særegne, men likevel ikke-for-spesielle stemme varierer låtene fra å være upbeat og glade til melankolske og rolige - med en vellykket balanse. Hun klarer å balansere bruk av av strykere og piano på en slik måte at det oppleves som dramatisk uten at det blir pretensiøst, en kunst forbeholdt de aller beste artistene. I likhet med flere av sine svenske medsøstre innen singer/songwriter-sjangren tilfører Anna noe nytt uten å prøve så hardt at det virker påtatt.

Aldersgrense 18 år. Vergeordning.

Dørene åpner kl. 19:00.
Konsertstart kl. 20:00.

Kr 300 / 250 (BT-kort)

Forsalg Billettservice.no

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.