Film

UNG FILM FESTIVAL: DETROIT WILD CITY + LAS VEGAS MEDITATIONS + PREMIERE PÅ VEI + WORKSHOPS + FESTIVALKAFE + AFTERPARTY

Festivalkafé fra kl. 12:00.

Kl. 14:00
Detroit Wild City, regi Florent Tillon

Kl. 15:30
Las Vegas Meditations, regi Florent tillon

16:00
Foredrag med regissør Florent Tillon
Selvlærte Florent Tillon har laget dokumentarfilm i en årrekke og er ekspert i å portrettere byer. 

Filmen Rond Point de la Porte Maillot, som handler om en kaninkoloni i en rundkjøring i Paris, gjorde at filmverden fikk øynene opp for Tillon sin evne til å skildre det urbane byrom. Dette førte til nye oppdrag – han ble blant annet bedt om å gjøre noe om Detroit; en tom by full av drømmer. Detroit Wild City handler om en by som tidligere var en av USAs mest produktive industribyer, men som nå stort sett er fraflyttet. Tillon prater blant annet med en lokal filosof, en pianist og en hundefanger, for ikke å nevne en gruppe idealister som forsøker å drive sitt egen økologiske gårdsbruk i ruinene av byens storhetstid. Tillon har også laget dokumentarfilm om Las Vegas.
Sammen med sin kone Hélène Magne, som blant annet styrer lyden på filmene hans, vil Tillon holde foredrag om arbeidet sitt med å fange byer på film. Både Detroit Wild City og Las Vegas Meditation vil bli vist i tilknytning til dette.

18:00 - 19:00
Kortfilmer:
Snøkulen
Lang vei hjem
Organic makes you fit
The Ascension
Metalcat, Rough night
Learner

19:30
Premiere av skifilmen På vei, regi Andreas Johannesen

21:00
Afterparty i Røkeriet USF med visning av På vei + DJ The Treatment (18-årsgrense)

For info om workshops og filmomtaler se Ung Film sine nettsider.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.