Kurs

SKRIVEKURS MED BJØRN SORTLAND - NORSK FORFATTERSENTRUM VESTLANDET

Få inspirasjon og tips fra en profesjonell forfatter. Norsk Forfattersentrum Vestlandet slipper forfatterne løs, og Bjørn Sortland holder to dagers kurs i ulike skriveteknikker og andre relevante emner i arbeidet med tekster.

En vitamininnsprøytning av et skrivekurs! Det blir undervisning i ulike skriveteknikker, igangsettende øvelser, og struktur og dramaturgi i tekster.

Sted: Georgernes Verft 12  (USF Verftet) Kl. 18.00 – 22.00 – kurset går over to dager.
Påmelding: vest@forfattersentrum.no

Pris kr. 1500,-

Mandag 3 oktober kl. 18:00-22:00
Tirsdag 4 oktober kl. 18:00 - 22:00

Se også Bjørn Sortland sine nettsider www.bjornsortland.no.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.