litteratur

SKRIVEKUNSTAKADEMIET: TEMAKVELD MED TOMAS ESPEDAL

Tomas Espedal er høstaktuell med romanen Imot naturen, "en undersøkelse av arbeidet; arbeidet i fabrikken, kjærlighetsarbeidet, skrivearbeidet. Arbeidet for å leve et liv i samsvar med samfunnet og naturen. Men hva er naturlig, og hvorfor trekkes fortelleren mot det umulige, den umulige kjærligheten, bøkene, mytene, tabuene?”.

Temakveldene på Skrivekunstakademiet er gratis og åpne for alle.

Sted: Skrivekunstakademiets lokaler i 3 etasje på USF.
Ta heisen fra hovedinngangen på grunnplan, eller gå inn kontorinngangen, dør E, fra gaten.

Se også Skrivekunstakademiets nettsider.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.