Film

FILM: LOS RUBIOS, REGI ALBERTINA CARRI 2003

Los Rubios. Regi: Albertina Carri, Argentina, 2003. Manus: Albertina Carri, Alan Pauls og Santiago Giralt. Foto: Catalina Fernandez. Medv: Analía Couceyro, Santiago Giralt m.fl. Spansk tale, engelske undertekster. 35mm, farger, 1 t 29 min.

Los Rubios
Regissør Albertina Carri og skuespilleren Analía Couceyro, som spiller Carri i filmen, leder sitt filmteam på jakt etter sannheten om regissørens foreldre, Ana Maria Caruso og Roberto Carri, som forsvant sammen med 30.000 andre argentinere under militærjuntaens regime mellom 1976 og 1983. Filmen reflekterer både over Carris personlige savn over foreldrene og nasjonens kollektive hukommelse over de onde årene. Gjennom intervjuer, arkivmateriale, rekonstruksjoner og andre fragmenter fra fortiden blir Los Rubios en slags fiksjonsdokumentar som gir et fascinerende perspektiv på hvordan man tar med seg minnene fra fortiden inn i samtiden.

Los Rubios er Carri sin debutfilm. Hun har senere gjort seg bemerket med blant annet Geminis fra 2005 og La Rabia fra 2008, alle filmer som har vunnet flere priser å internasjonale filmfestivaler.

red./olep

Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemsskap

Billettsalg ved inngangen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.