Konsert

BERGEN JAZZFORUM: SUPERSILENT

Ståle Storløkken - keyboards, elektronikk
Helge Sten - gitarer, keyboards, elektronikk
Arve Henriksen - trompet, trommer, elektronikk
Stian Westerhus - gitarer, elektronikk
Geir Østensjø - lyd

Supersilent har i ei årrekkje vore leiande på den internasjonale improscena, og er eit band som aldri ser seg tilbake i si jakt etter nye musikalske landskap. Kvar for seg er dei verdsleiande på eigne instrument, saman leverer dei stadige mesterverk. Denne runden har dei med seg gitartrollmann Westerhus, kjend frå mellom anna Puma og Monolithic og Nils Petter Molvær.

Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.