Konsert

BERGEN JAZZFORUM: JAKOB BUVERUD + RESJEMHEIA

Jakob Buverud Qt:
Jakob Buverud - piano
Håvard Skaugen - sax
Magne Thormodsæther - bass
Mats Mæland Jensen - trommer

Resjemheia:
Ingrid Helene Håvik - vokal
Mattis Kleppen - bass
Kenneth Kapstad - trommer

Pianist Jakob Buverud ble kronet med tittelen "beste instrumentalist" under årets jazz-i-sikte. Nå er han tilbake med en ny kvartett bestående av sterke og etablerte musikere.

Ingrid Helene Håvik begynner å bli et godt kjent navn. I mai gjestet hun Nattjazz med Your Headlights Are On til voldsomme ovasjoner fra presse og publikum. Den driftige dama kontrollerer også vokalen i High As A Kite og trioen Resjemheia som hun denne gangen besøker Bergen med.

DØRENE ÅPNER KL. 21:00.
KONSERTSTART KL. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.