Konsert

BERGEN JAZZFORUM: ANDY SHEPPARD + ELISABETH LID TRØEN WORLD EXPRESSION

Elisabeth Lid Trøen har vært elev ved Voss Jazzskule, ledet av John Taylor. Hun gikk ut gymnaset nå i vår og har kommet inn på jazzlinjen i Trondheim.

Men, tross åpne dører i Trondheim - hun fortsetter på Voss ett år til! Skolen er kjent for å legge til rette for samspill mellom elever og profesjonelle - pianist Dag Arnesen har bl.a uttalt: "Jeg er sjokkskadet! Det er et nivå på de som er i jazzskulen som er helt vilt!"
Elisabeth Lid Trøen spilte for første gang med legendariske Andy Sheppard på Voss i 2010. Han ble så imponert at han sporenstreks inviterte henne inn i ensemblet sammen med Audun Ellingsen og Ivar Kolve.

Trøen er etterhvert blitt vant til å jobbe side om side med kjente saksofonister bl.a. Tineke Postma og Joshua Redman, men det er med Andy Sheppard hun virkelig har funnet tonen. Her blir det jazz med verdensmusikkpreg og smakfulle improvisasjoner.

På konserten i Sardinen USF 21 oktober treffer vi
Andy Sheppard - saksofoner

Elisabeth Lid Trøen - saksofoner

Audun Ellingsen - kontrabass

Ivar Kolve - perkusjon/vibrafon

Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22:00.
Kr 190/130.

Forsalg på Billettservice.no

Arrangør Bergen Jazzforum sine nettsider

Voss Jazzskule sine nettsider

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.