Konsert

BAJAZZ MED PAPAGØYENE

Asbjørn Sundal: Vokal, perkusjon
Audun Humberset: Perkusjon
Celio de Carvalho: Perkusjon
Tor Bjarne Bjelland: Trommer
Torbjørn Hillersøy: Bass, vokal
Erik Halvorsen: Keyboard
Thomas Dahl: Gitar
Aage Vaksdal: Trekkspill

Papagøyene er eit band starta og leia av Asbjørn Sundal. Alle medlemmane er blant dei fremste musikarane i Bergen og strøka utafor (og utanfor der også). Her er det kvalitet i alle ledd, frå albue til kne. Dei spelar musikk frå Brasil og andre varme strøk, pluss kjente barnesonger i "samba/reggae/hei hvor det går-versjon.” Her skal det syngast og dansast både på scena og blant publikum.

Dørene åpner kl. 13:00.
Konsertstart kl. 14:00.

Forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Billettsalg også ved inngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.