Konsert

ÅSLEIK ENGMARK & THE JUNGLEBOYS MED STORBANDET BLÆST

Denne fredagen er Åsleik Engmark på scenen sammen med Jon Rørmark, showbandet The Jungleboys, godt støttet av Storbandet Blæst.

Åsleik Engmark utfolder sine improvisasjonsevner, og lager nye tekster til sanger på sparket. Jon Rørmark som har komponert musikken til «Knerten gifter seg» er den musikalske hjernen bak The Jungleboys, og med Åsleik Engmark på vokal og perkusjon blir det en blanding av musikk av ypperste merke og humoristisk galskap. Det loves b.a. rockjazz, vissvass og sexy menn i korte benklær.

Storbandet Blæst er Høgskolen i Bergen sitt storband.

Dørene åpner kl. 20:00.
Kr 250 / 150.
Forslag Billettservice.no.
Billettsalg ved inngangen.

FB event:  http://www.facebook.com/event.php?eid=158335687581318

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.