Konsert

JAZZOUT: ENDANGERED BLOOD

Chris Speed – Saksofon
Oscar Noriega – Saksofon
Trevor Dunn – Bass
Jim Black – Trommer

Endangered Blood pøser på med energi som om sjangrar ikkje eksisterer, og er eit strålande døme på korleis jazzen har ei innebygd evne til fornying og forfriskning. Bandet oppsto i forbindelse med ein innsamling for ein kreftsjuk ven, og sjølv om musikarane er travelt opptatt med meir kjende namn som Uri Caine, Mr Bungle og John Zorn, er dette hjartebarnet

Endangered Blood på Myspace her

Konserten er gratis :-)

Dørene åpner kl. 20:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.