Konsert

JAZZOUT: 1982

Nils Økland - Fele
Sigbjørn Apeland - Trøorgel
Øyvind Skarbø - Trommer

Ein ung og to litt eldre herrer filtrerer folkemusikk gjennom moderne improvisasjon. Trioen har hausta enormt gode kritikkar for den stemningsfulle og sjangerlause musikken sin, og var seinast nevnt som ein av dei beste konsertopplevingane i 2010 av AllAboutJazz.

Som bandet sjølv seier: Fri improvisasjon er ein metode - ikkje ein sjanger!

1982 på nett her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.