Film

FILM: TODO JUNTOS, REGI FEDERICO LEON 2002

Todo Juntos. Regi: Federico León, Argentina, 2002. Manus: Federico León. Foto: Guillermo Nieto. Musikk: Carmen Baliero. Medv: Jimena Anganuzzi, Federico León, Luis Machín m.fl. Spansk tale, engelske undertekster. 35mm, farger, 1 t 5 min.

Todo Juntos
Vi møter et ungt kjærestepar - spilt av regissør León og hans kjæreste - i en prosess der de er i ferd med å gå fra hverandre, noe de to også var i ferd med i det virkelige liv. Paret i filmen er dessillusjonert og isolert, en isolasjon som styrkes gjennom deres tomme samtaler som enten er uten mening eller gjerne betyr det motsatte av hva de faktisk sier. Den eneste kontakten de har med andre virker å være gjennom ansiktsløse telefonsamtalepartnere. Det hele er fortalt med et eksperimentelt filmspråk, der observasjon og iaktagelse er viktigere enn fremdrift. De klaustrofobiske rammene i bildet fremstår som et fengsel for karakterene, selv om de befinner seg på store offenlige plasser. Det er intimt, beklemt og fascinerende.

Federico Leóns debutfilm Todo Juntos er produsert av Martin Rejtman, regissøren av Silvia Prieto (se egen omtale). León var allerede et berømt navn i Argentina da han lagde Todo Juntos, siden han hadde høstet internasjonal anerkjennelse som en innovatør innenfor den uavhenige teaterscenen.

olep/red

Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemsskap


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.