Film

FILM: OLE PEDERSENS ØNSKEFILM: ELEFANTMANNEN, DAVID LYNCH 1980

The Elephant Man. Regi: David Lynch, USA, 1980. Manus: David Lynch. Foto: Freddie Frances. Musikk: John Norris. Medv: Anthony Hopkins, John Hurt, Anne Bancroft, John Gielgud, Lesley Dunlop, Freddie Jones m.fl. Engelsk tale, norske undertekster. 35 mm, farger, 2 t 4 min.

Elefantmannen - valgt av Ole Pedersen

"Denne filmen har jeg kun sett en gang. Grunnen til det er at filmen hadde slik en enorm innvirkning på meg.

Jeg var ung da jeg så den og hadde aldri sett en film av dette slaget før, ja eller siden som har vært så bra. Selv eier jeg en kopi av filmen i min dvd-samling, men jeg har aldri klart å åpne den.

Vinner jeg denne konkurransen, akter jeg å se filmen for andre gang i mitt liv.

Valgt av Ole Pedersen, 34 år: Bor på Nordnes sammen med min kone og baby. Jeg er en ivrig filmtitter og en ellers trivelig skrue."

Ole har 50 seter gratis til disposisjon for sine venner til én av visningene. Kontakt ham hvis du vil være med ham på kino.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.