Film

FILM: HELGE HAUGLANDS ØNSKEFILM: MAN ON THE MOON, MILOS FORMAN 1999

Man On the Moon. Regi: Milos Forman, USA, 1999. Manus: Scott Alexander og Larry Karaszewski. Foto: Anastas Michos. Musikk: R.E.M.. Medv: Jim Carrey, Gerry Becker, Leslie Lyles, George Shapiro, Danny DeVito, Budd Friedman, Greyson Pendry m.fl. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, farger, 1 t 58 min.

Man on the Moon
Jeg foreslår at dere setter opp Man on the Moon med Jim Carry.

Og så til hvorfor:
1. Filmen beskriver livet til en av de største komikere: Andy Kaufman.
2. Den som beskriver dette livet er et annet geni: Jim Carry.
3. Filmen inneholder karokeversjoner av flere musikalske geniale god-låter.
4. Hele opplegget er en intro til en humor som absolutt må tilbake på dagsorden snarest, håpet er at en vising vil bidra til at dette skjer - om ikke globalt, så lokalt!

Valgt av Navn: Helge Haugland (37): Jobber med: jobber i det amerikanske oljeselskapet Transocean. Hobby: film, konserter og fjellturer. Sivil status: forlovet, har bryllup i oktober mnd.
Helge har 50 seter til gratis disposisjon i Cinematek-salen på én av visningene. Ta kontakt med ham dersom du vil være med på kino.


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.