Teater

BIT-TEATERGARASJEN: ALL THAT IS SOLID MELTS INTO AIR

Tittelen på a smiths nyeste soloprosjekt er hentet fra Karl Marx ́ kjente utsagn om kapitalismens globale ekspansjon og dens tilsynelatende ustoppelige og gjentakende endring av alle livets forhold. Med utgangspunkt i ganske hverdagslige historier setter a smith fokus på en verden i endring og kommenterer virkningene av måten vi lever på i dag. Stykket er en forsiktig meditasjon over tilværelsen, en rolig protest mot den stadig mer fremmedartede verden vi lever i.

www.asmithontheinternet.com

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 220 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 110 studenter

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.