Konsert

BERGEN JAZZFORUM: TINARIWEN

Ibrahim AG ALHABIB – Vokal, gitar, Fløyte, Akustisk Gitar
Touhami AG ALHASSANE – Vokal, Dans, Klapp
Abdallah AG ALHOUSSEYNI – Vokal, Akustisk Gitar
Eyadou AG LECHE – Vokal, Bass, Akustisk Gitar
Elaga AG HAMID – Vokal, Gitar
Said AG AYAD – Vokal, Perkusjon
Javier MAILLET – Lyd

Tinariwen er poetane og rebellane som gjev ørkenbluesen eit andlet. Frå Sør-Sahara kjem bandet med sår og intens musikk som blandar rock, seig blues og tuaregtradisjon, med trendy herjande groove. Bandet har ei dramatisk forhistorie og vart danna i ein flyktningeir, har deltatt i fridomskamp og er i dag eit viktig symbol for tuaregane. I dag er Tinariwen mellom dei største afrikanske suksessane og har nådd eit publikum langt utanfor world music-krinsane.

Forsalg Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 305 ordinær
kr 240 BT-kort
Kr 220 medlemmer  

Hør Tinariwen på Myspace her 
 


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.