Konsert

BERGEN JAZZFORUM: SYNNE SANDEN

Debutplaten er ute og nå er det turnéen som står for tur. Hør en usedvanlig talentfull musiker på konsert 4. november.

Synne Sanden – Vokal
Bendik Hovik Kjeldsberg – Trommer, synth, elektronikk
Lars Fremmelid – Gitar, Vibrafon
Julie Kleive – Klokkespill, Synth, Vokal
Ask Frederik Berg – Lyd

Synne Sanden er ein veldig lovande artist og låtskrivar på 21 år. Ho komponerar og framfører musikk i grenselandet mellom jazz og eksperimentell pop. Musikken er minimalistisk, kjenslevar og meldodiøs, frå det såre og lavmælte til det energiske og massive. Synne er også vokalist i Chili Vanilla, som vann jazz i sikte og spelte på Nattjazz i vår.

"Vokalist Synne Sanden kan til tider minne om både P.J. Harvey, Kate Bush og Tori Amos. Bare enda mer intenst til stede. Hun synger med hele kroppen og vrenger tilsynelatende ut sjelen sin i hver eneste melodi. Selvfølgelig med full stemmekontroll og perfekt timing." - Bergens tidende.

Synne Sanden på Myspace

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.