Konsert

BERGEN JAZZFORUM: SKAIDI

Inga Juuso – Vokal
Steinar Raknes – bass, vokal

Joik og jazzbass med varme og intensitet. Steinar Raknes er mellom våre beste bassistar, og har gjesta oss uttallige gongar både med eige band og mellom anna med The Core og Urban Connection. Inga Juuso har ein rå og direkte stil og ei gripande røyst. Som ei av Skandinavia sine beste joikarar er ho ein ettertrakta artist over heile verda. Saman skapar dei musikk som får isvinden på vidda til å stilna, og mørketida til å bli lun og vakker.

Hør Skaidi her

Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.