Konsert

BERGEN JAZZFORUM: NILS PETTER MOLVÆR

MOLVÆR SI NYE PLATE "BABOON MOON" ER SLUPPET. STIAN WESTERHUS OG ERLAND DALEN ER NYE MEDSPELARAR, OG WESTERHUS HAR PRODUSERT ALBUMET. MOLVÆR SPELAR IKKJE JAZZ LENGRE, SEIER HAN. HAN SPELAR "SVART PROG-ROCK".

Turnépremiere på Sardinen USF 30. september:

Nils Petter Molvær – Trompet, fx
Stian Westerhus – Gitarer
Erland Dahlen – Trommer
Tord Knutsen – Video
Johnny Skalleberg – Lyd

Trompetist, komponist og produsent NPM tar jazz, ambient, elektronika og break beats, såvel som element frå hip hop, pop og rock, og kvernar det heile saman til eit unikt og dramatisk lydlandskapskap med høg intensitet.

Med Stian Westerhus og og Erland Dahlen som nye medspelarar har musikken tatt ei mørkare og meir suggererande vending med element frå rock og støy, men framleis med tunge beats og trompetspel i verdsklasse.

Hør "Bamboo" på Spotify her


Nils Petter Molvær nettsider


Facebook-event her

Les artikkel i Dagbladet om "Molværs oppbrudd og totale skjønnhet" her

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 240 ordinær
Kr 195 BT-kort
Kr 180 medlem

Dørene åpner kl. 21:00.
NB NB NB: Konsertstart kl. 23:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.