Konsert

BERGEN JAZZFORUM: LIVELIEN

Live Marie Roggen – Vokal
Helge Lien – Flygel

Vokalisten frå Come Shine og Helge Lien vitjar oss med eit draumerepertoar av nye og gamle låtar, alle med norsk tekst. Helge har komponert musikk til dikt av mellom anna Andre Bjerke og Hans Børli, dei framfører jazz med originale tekstar og med gjendiktning frå andre språk.

Kjent og ukjent musikk vert behandla med like delar respekt og fri boltring der det vert leika med språk og lydar i eit tett kommuniserande duoformat, formidla av to musikarar som verkeleg mestrar kunsten å komma ut over scenekanten i møtet med publikum.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.