Konsert

BERGEN JAZZFORUM: LIARBIRD

Ola Kvernberg – Fele
Bergmund Skaslien – Bratsj, fx
Håkon Kornstad – Saksofon
Eirik Hegdal – Saksofoner
Ingebrigt Håker Flaten – Bass
Ole Morten Vågan – Bass
Torstein Lofthus – Trommer
Erik Nylander – Trommer

Ola Kvernberg samler dei fremste eksponentane for ny norsk jazz til ein sjeldan oppvisning i musikalsk fantasi, samspel, driv og soloprestasjoner. Kvernberg er kjend grensesprengande musikk ved å henta impulser frå alle sjangrer. Ensemblet er bygd opp med grunnlag i to hovedprinsipp: symmetrisk instrumentering og utøvarar som representerar to ulike estetiske tilnærmingsmåtar. Liarbird har nemlig to trommeslagarar, to strykarar, to blåsarar og to bassistar. Ola Kvernberg har valgt sine absolutte favoritter blant friimprovisatører og melodikere, dette er ei gruppe vi aldri før har sett makan til samstundes på ei jazzscene.

Liarbird nettside her.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 240 ordinær
Kr 190 BT-kort
Kr 180 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.