Konsert

BERGEN JAZZFORUM: KARTELLET

Bergen huser nokon av dei fremste improvisasjonsmusikarane i verda. Når dei får med seg Petter Vågan frå mellom anna eyewaterlillies, og Eirik Hegdal frå Dingobats og Trondheim Jazzorkester, er bordet dekka for det energisk uventa.

Saksofonist Kjetil Møster er ein sjangersjonglør som finn seg vel til rette både som popstjerne i Datarock, og som kompromisslaus frijazzar. Resten av bandet er kjente fjes frå BMX, Krachmaker, Jacon og The Sweetest Thrill.

Kjetil Møster – Saxer
Eirik Hegdal - Saxer
Stephan Meidell – Gitar
Petter Vågan – Gitar
Øyvind Skarbø – Trommer
Øyvind Hegg-Lunde – Trommer

 

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konserstart kl. 22:00.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.