Konsert

BERGEN JAZZFORUM: JON HASSELL ORCHESTRA OF TWO

Den amerikanske trompetisten Jon Hassell er ein visjonær musikar med stor utforskartrang og smakfulle løysingar.

Jon Hassell – Trompet, fx
Rick Cox - Gitar, Elektronikk

Den amerikanske trompetisten Jon Hassell er ein visjonær musikar med stor utforskartrang og smakfulle løysingar. Sidan 70-talet har Hassell vore fremste mann på verdsmusikk- og ambientscena med “fourth world”-konseptet sitt, ei tilnærming til komposisjon som låner frå både asiatisk minimalisme og elektrisk Miles Davis.

Rick Cox er ein kløktig komponist og multiinstrumentalist, høgt prisa av Ry Cooder, medan lydmagiker Werner Hasler står for livesampling.

Les om Jon Hassell på Allmusic.com her

Jon Hassell på Myspace her

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr. 220 ordinær
Kr. 180 BT-kort
Kr. 160 medlemmer i Bergen Jazzforum

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.