Konsert

BERGEN JAZZFORUM: ELEPHANT 9

Ståle Storløkken – Tangenter
Nikolai H. Eilertsen – Bass
Torstein Lofthus – Trommer

Jazz, prog, og psykedelia; Elephant9 kan ta pusten frå nokon kvar. Med Ståle Storløkken (Supersilent, Humcrush), Nikolai Hængsle Eilertsen (The National Bang, Lester) og Torstein Lofthus (Shining) veit vi at musikken vert servert tett og virtuost med ein enorm energi.

Bandet er blitt ein livefavoritt på både rock- og jazzfestivaler dei siste åra og no altså hjå Bergen jazzforum. På Nattjazz trilla Bergens Tidende terningkast 6 og skreiv: "Men om de tre er virtuoser hver for seg, er det samspillet som imponerer mest. Til tross for kompliserte rytmemønstre og temposkifter, var det hundre prosent presisjon. Men sterilt, glatt eller kjedelig? Ikke et sekund."

Elephant 9 på Myspace

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Dørene åpner kl 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.