Konsert

BERGEN JAZZFORUM: DAVID SANBORN TRIO

David Sanborn – Altsaksofon
Joey DeFrancesco – Hammond Orgel
Byron Landham - TROMMER

Mannen med verdas mest kjende altsaksofontone er på vegen igjen! Enten det er jazz med Dizzie Gillespie eller rock med Roger Waters og Rolling Stones, så kvitterer den seksdoble grammyprisvinnaren med ein intensitet og virtuositet som kjapt tar pusten frå deg.

Med seg har han orgelfantomet Joey DeFrancesco som har gjesta BJF under eige namn og Byron Landham, topptrommis frå Philadelphia med mellom anna Lee Ritenour i skjeftet.

David Sanborn nettsider


Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 305 ordinær
Kr 260 BT-kort
Kr 240 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00. 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.