Konsert

BERGEN JAZZFORUM: CHRISTIAN WALLUMRØD ENSEMBLE

Christian Wallumrød – Flygel, toy piano
Eivind Lønning – Trompet
Gjermund Larsen – Fele
Per Oddvar Johansen – Trommer
Espen Reinertsen – Saksofon
Tove Tørngren – Cello

CWE starta opp i 2001, og har så langt gjeve ut 4 plater på ECM, og har som ingen andre knytt saman jazz, folkemusikk, klassisk musikk og samtidsmusikk på ein så vakker og saumlaus måte.

I tillegg til eit 20-årig samarbeid med Wallumrød i ulike konstellasjoner, har Per Oddvar Johansen lang og brei erfaring frå The Source, Solveig Slettahjell og Trygve Seim Orchestra. Gjermund Larsen er ein av de mest verdsatte felespelarane på den yngre delen av folkemusikkscena, og speler med Majorstuen og sin eigen trio. Trompetist Eivind Lønning og saxofonist Espen Reinertsen har allerede lang fartstid med duoen Streifenjunko og kvintetten Koboku Senju, der begge framstår med ein personeg spelestil.

Christian Wallumrød nettsider her.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 190 ordinær
Kr 150 BT-kort
Kr 130 medlemmer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.