Konsert

BAJAZZ: MARI, STEIN OG RAGNARS DAGDRØMMEKOLLEKTIV

Mari Kvien Brunvoll – Vokal, Diverse Instrumenter
Stein Urheim – Gitarer
Ragnar Hovland – Opplesning

Som duo har Stein & Mari med sine rare blueslåter vært en sammenhengende suksess, og publikum kan plasseres i to kategorier: De som snakker stolt om at de har vært på en av deres sjeldne konserter, og de med mørkt blikk som ikke fikk det med seg. Denne gangen har de med seg en av våre fremste forfattere på scenen. Ragnar Hovland er en kjent forfatter for store og små, med spenstige innfall, merkverdige karakterer og populærkulturelle referanser i bagasjen.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.

Kr 65 ordinær
Kr 55 BT-kort
Billetter selges også ved inngangen.
Dørene åpner  kl. 13:00.
Konsertstart kl. 14:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.