Konsert

BAJAZZ: BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW

Egil Hegerberg – Gitar, Vokal
Aslag Guttormsgaard – Trommer, Vokal

Ein gøyal konsert for små og store! Bar(n)e Egil Band har med sine tullete tekstar vist seg å slå godt an hjå born. I Egil si verd treff vi rare folk og dyr, klede som vert borte på mystisk vis, forelska muslingar og mykje meir.

Dei vaksne hugsar han kanskje best for førsteplata Absolutt Ikke Bare Egil Band, med mellom anna låtane Arne og Vaske meg sjæl. For nokon er han kanskje meir kjend som Gaute Groms frå barne-TV. Arrangører melder om både publikums- og latterrekord på Egil sine tidligare barnekonserter. Passar frå 3 år og oppover.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 65 ordinær
Kr 55 BT-kort

Billetter selges også også ved inngangen. Dørene åpner kl. XX.
Konsertstart kl. XX

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.