Konsert

XZIBIT + DJ QUIK

Sist han var på Bergensbesøk på USF solgte han ut salen. Ikke grunn til å forvente noe annet denne gangen. Xzibit har med seg DJ Quik på scenen i Røkeriet USF 17 september.

Den amerikanske rapperen, skuespilleren og programlederen Alvin Joiner, alias Xzibit, er en mann med mange jern i ilden. Mange vil kanskje først og fremst huske han som frontfiguren fra MTVs populære Pimp My Ride-serie, men en rekke filmer og gjesteroller i TV-serier (Boondocks, CSI: Miami, etc.) kan aldri overskygge det faktum at Xzibit først og fremst er en av de største legendene innenfor rap-sjangeren.

David Blake, alias DJ Quik har siden tampen av 80-tallet vært en av de største forkynnerne av amerikansk vestkystkultur. Quik -både en rapper, dj og produsent - gikk fra å være hjemløs unggutt i California til å bli en tungt respektert musiker, involvert musikalsk med avdøde legender som Eazy-E og Tupac Shakur samt superstjerner som Whitney Houston og Janet Jackson. Han sammenlignes naturlig nok ofte med sjangerfrende Dr Dre, da begge produsent-slash-rapperne har sitt opphav i bydelen Compton i Los Angeles.

Aldersgrense 18 år. Kvote med under 18 kommer inn i følge med verge. Kontakt post@bergenlive.no for info om vergeordningen.

Se også arrangørene Bergenlive sine nettsider www.bergenlive.no.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.