Utstilling

UTSTILLINGSÅPNING: KUNSTERE PÅ USF VERFTET

Sommeren 2011 blir det to gruppeutstillinger med arbeider fra kunstnere på USF. Den første åpner 9. juni og vises til 10 juli.

Den første utstillingen inneholder nyproduserte arbeider som ikke er vist tidligere. Kunstnerne spenner vidt i teknikk og uttrykk, fra monumentale tekstiler, abstrakt maleri og tegning til digitale medier. Utstillingen New Work ser spesielt på forholdet mellom abstraksjon og figurasjon og møtet mellom tekstilkunsten og maleriet.

Bjørn Krzywinski: Exit

BILDE: Bjørn Krzywinski: Exit

Kunstnerne som viser arbeider i utstillingen er Magnar Moen, Therese Christensen, Anne Sophie Blytt, Sissel Blystad, Laila Birkeland, Bjørn Krzywinski, Eva Britt Rasmussen, og Kari Dyrdal. I tillegg lanserer Ingrid Berven sin siste bok i forbindelse med åpningen.

Velkommen til utstillingsåpning torsdag 9 juni kl. 19:00.

Den neste utstillingen åpner 15. juli, mer info kommer.

Se også Visningsrommet USFs nettsider.

Fri adgang.
Sommeråpningstider:
Tirsdag - søndag kl. 12:00 - 16:00
Mandag lukket.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.