Konsert

KATZENJAMMER

Med energisk intensitet og imponerende instrumenthåndtering av balalaikaer og kakebokser kommer de endelig og spiller på USF


Katzenjammer har raidet europeriske og norske spillesteder de siste årene. Turnéplanen for sommeren 2011 er halsbrekkende tett, med stort sett utsolgte hus overalt. Den 8. oktober er det klart for en nær-katzen-opplevelse på scenen i Sardinen USF. Ny plate utgies til høsten og allerede nå er singelen "When the laughter is gone" i brennheit rotasjon på NRK p3.

Bandet leverer liveshow med ekstrem energi og høyst kompetent instrumentforvaltning. De har ikke mindre enn sånn ca. 15 instrumenter som skal brukes i løpet av en konsert, og det sier seg selv at det byttes instrumenter i ett kjør. Kazooer, spilledåser, kakebokser, søppelspann og mer normale instrumenter som balalaikakontrabass, ukuleler og banjo håndteres elegant.
Sjanger? Polka-balkan-pop-caféjazz-kabaret, eller noe
i den gaten. Hør selv!

Billetter i forsalg på Billettservice. Bruk lenken til venstre.

DØRENE ÅPNER KL: 20:00.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.