Konsert

THE SISTERS OF MERCY

Ingen laget fengende industriell poprock som Andrew Eldritch & co. på åttitallet og dette legendariske britiske undergrunnsbandet spiller to eksklusive klubbkonserter i Bergen og Oslo!

Eldritch startet gruppa i 1980 og er sammen med Doktor Avalance (ja, det er en trommemaskin) kjernen i The Sisters Of Mercy, som banet vei for en hel generasjon nye alternative band.
De ga ut tre studioalbum, "First And Last And Always" (1985), "Floodland" (1987) og "Vision Thing" (1990) med låter som "This Corrosion" og "Walk Away" som fremdeles fyller et hvert dansegulv.
The Sisters Of Mercy klarer å nå ut til det store publikummet uavhengig av musikalske stiler og trender med sin blanding av metal, psykedelia og ekstremt dansbare beats.

Som de sier selv: "We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine."

15. november, Bergen, USF Verftet
16. November, Oslo, Rockefeller

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.